viernes, 13 de marzo de 2015

Riera de Tamariu

Començava el mes de febrer i feia molta fred. Després de tenir molts bons resultats als boscos del Far, decidim provar sort a la riera de Tamariu. Teníem moltes ganes de posar les càmeres en aquest lloc després dels bons resultats a la riera de l'Avellí. Vam caminar fins la Font d'en Cruanyes i vam baixar pel corriol que segueix la riera. Si no hi heu estat mai, és un lloc molt maco i que val la pena visitar.



Vam posar les càmeres al costa de la riera, al costat d'una gorga, al mig de l'aigua aprofitant un tronc caigut, a una casa en runes... Tots llocs que ens semblaven molt bons per trobar molts animals. També esperàvem trobar el toixó, després de l'èxit anterior. Però el resultat no va ser com esperàvem. Cal tenir en compte que van ser dies de molta fred (algunes càmeres marcaven temperatures de 2 o 3ºC) i això pot haver fet que no tinguéssim gaire èxit. Però tenim ganes de tornar-hi més endavant, quan arribi la primavera.

Vam trobar la geneta (Genetta genetta)







Alguna fagina (Martes foina)




I fins i tot algun ratolí de bosc o alguna rata




Però sobre tot, el que més vam trobar van ser gats. Molts i molts gats que potser visiten la riera des d'una urbanització que està al costat







No hay comentarios:

Publicar un comentario